117,0490

Certiport - Sertifikacija

Certiport - Sertifikacija 1

Microsoft Office Specialist (MOS) i Microsoft Technology Associate (MTA) sertifikati predstavljaju prepoznatljivu potvrdu o posedovanju adekvatnog nivoa veština u korišćenju Microsoft alata.Nivo znanja koji je potrebno pokazati prilikom polaganja i unificirana pravila na nivou celog sveta obezbedili su dobru reputaciju sertifikata, a samim tim što iza njih stoji Microsoft, garantovana je njihova vrednost na tržištu rada. Obzirom da u današnjem radnom okruženju svaka kompanija od zaposlenih zahteva određeni nivo poznavanja informacionih tehnologija nevezano od radnog profila zaposlenog, ovi sertifikati garantuju spremnost za ulazak na tržište rada i smanjenje troškova poslodavca za potrebe edukacije zaposlenih.

Certiport - Sertifikacija 2Nakon uspešno položenog ispita kandidatu se izdaje zvaničan Microsoft sertifikat. Poslodavcima se pruža mogućnost da kroz serijski broj sertifikata brzo i jednostavno putem Internet portala Certiport testnog centra, provere autentičnost sertifikata i validnost svih navedenih podataka.

Savremeni vidovi studiranja podrazumevaju svakodnevno korišćenje informacionih tehnologija, a veštine koje se razvijaju pripremom za sertifikaciju značajno pomažu i studentima koji se nalaze na početku studija. Poznavanje Mikrosoftovih alata doprinosi kvalitetnijoj i efikasnijoj pripremi samostalnih projekata, seminarskih radova i prezentacija, na ovaj način sertifikacija pomaže postizanju boljih rezultata i na predmetima koji nisu usko vezani za informacione tehnologije.

Microsoft Office Specialist

Core ispiti:

Expert ispiti:

Microsoft Technology Associate

Development ispiti:

Database ispiti:

IT professional ispiti:

Certiport - Sertifikacija, putanja

Kliknite ovde ukoliko želite da se prijavite za testiranje za neki od ponuđenih sertifikata.

Univerzitet Singidunum © 2024