117,2078

Prof. dr Milan Tuba na konferenciji SmartCom 2019

Treća po redu konferencija SmartCom 2019 (Third International Conference on Smart Trends for Computing and Communications) održala se u periodu od 24-25. januara 2019. godine u Bankoku na Tajlandu.


Cilj ove međunarodne konferencije je bio da omogući istraživačima,akademicima i studentima razmenu ideja i iskustva o trenutnim trendovima i strategijama informacione i komunikacijske tehnologije. Konferencija je okupila više od 140 predavača iz više od 40 država. Počasni gost i predavač koji je održao inauguralno predavanje je naš prof.dr Milan Tuba, prorektor za saradnju sa stranim univerzitetima.

Na ovoj konferenciji prof.dr Milan Tuba održao je keynote predavanje i ujedno prezentovao rad "Modified Moth Search Algorithm for Portfolio Optimization", čiji su autori asistenti i profesori Univerziteta Singidunum - Ivana Štrumberger, Eva Tuba, Nebojša Bačanin Džakula i Milan Tuba."

Svi prezentovani radovi na konferenciji su objavljeni u Springer knjizi, serija Smart Innovation, Systems and Technologies (SIST).

Prof.dr Milan Tuba na konferenciji SmartCom 2019 - 1

Univerzitet Singidunum © 2023