117,3742

Naši profesori na Erasmus+ razmeni u Litvaniji

U periodu od 3. do 7. aprila 2017. godine docenti Univerziteta Singidunum Goran Avlijaš, Nenad Trunić i Aleksandar Gadžić su učestovali na Međunarodnoj nedelji “Going International” koju svake godine organizuje Univerzitet primenjenih nauka Kauno Kolegija u Kaunasu, Litvanija.

nasi-profesori-na-erasmus-razmeni-u-litvaniji-zajednicka-1

Poseta je realizovana u okviru Erasmus+ projekta mobilnosti nastavnika i studenata, a naši nastavnici imali su priliku da razmene svoja iskustva sa oko 50 kolega iz 18 zemalja Evrope, Azije i Afrike.

nasi-profesori-na-erasmus-razmeni-u-litvaniji-zajednicka-2

Glavne teme devetog po redu okupljanja u Kaunasu bile su održivost, tehnološke i eko-inovacije, preduzetništvo i saradnja, a centralni događaj naučna konferencija pod nazivom “Innovative (Eco-)Technology, Entrepreneurship and Regional Development”.

nasi-profesori-na-erasmus-razmeni-u-litvaniji-nenad

Osim učešća u radu konferencije i brojnim radionicama, naši nastavnici održali su gostujuća predavanja i upoznali kolege i studente sa savremenim načinima razvoja novih poslovnih modela, značajem sportskih aktivnosti za decu u školskom uzrastu i podelili sa njima svoje praktično iskustvo na sportskom terenu.

nasi-profesori-na-erasmus-razmeni-u-litvaniji-goran nasi-profesori-na-erasmus-razmeni-u-litvaniji-aca
Univerzitet Singidunum © 2023