117,1777

Deseti Forum hotelijera

U utorak 19. novembra 2013. godine u Privrednoj komori Srbije, održan je deseti Forum hotelijera Srbije. Forum su organizovali stručni časopis za turizam i hotelijerstvo Turistički svet, Privredna komora Srbije i Univerzitet Singidunum.U radnom delu programa, koji je nazvan "Hotel - to smo Mi", u okviru dva panela razgovarano je o ljudskim resursima u hotelijerstvu i primeni informacionih sistema u hotelima.
Uvoda izlaganja imali su prof. dr Slobodan Unković i prof dr. Slobodan Čerović sa Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum, a moderator panela o informacionim tehnologijama bila je prof. dr Angelina Njeguš.

 

Aktivno učešće u programu desetog Foruma imali su i asistenti Miroslav Knežević i Predrag Obradović, ali i najbolji studenti Univerziteta Singidunum, koji su bili deo organizacije samog foruma.

Prilikom svečanog uručenja forumskih nagrada prof. dr Slobodan Unković, kao jedini dobitnik ordena Ambasador dobre usluge  je uručio nekoliko priznanja, među kojima i uglednom privredniku Miroljubu Aleksiću, predsedniku "Alco grupe", Velimiru Iliću, ministru za građevinu u Vladi Srbije, generalnom menadžeru hotela Zira, kao i predstavnicima opštine Čajetina.Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum, uručio je nagradu u kategoriji medijski partner hotelske industrije Gorani Mladenović, urednici Dopisništva Radio televizije Srbije iz Kruševca.


Fotografije sa desetog Foruma hotelijera možete pogledati na facebook stranici Univerziteta Singidunum.Univerzitet Singidunum © 2023