117,2078

Univerzitet Singidunum na Sajmu turizma 2012

U periodu od 23. do 26. februara 2012. godine održan je 34. Međunarodni sajam turizma u Beogradu.Tom prilikom posetioci su imali mogućnost da posete štand Univerziteta Singidunum i upoznaju se o mogućnostima studiranja, a naročito sa mogućnostima studiranja na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment.

 

Takođe, posetioci su mogli da upoznaju profesore i asistente ovog fakulteta, kao i da čuju iskustva studenata. Počasni gosti na štandu Univerziteta Singidunum bili su studenti Fakulteta za turizam i menadžment iz Makedonije.

Generalni sekretar UNWTO, gospodin Taleb Rifai je posetio štand Univerziteta Singidunum zajedno sa Ministrom ekonomije i regionalnog razvoja Nebojšom Ćirićem, prof. dr Goranom Petkovićem generalnim sekretarom u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja i Renatom Pindžo pomoćnikom Ministra ovog Ministarstva.


U subotu 25.02.2012. godine u 16h, u hali 4 Beogradskog sajma dodeljene su nagrade za najbolje izlagače na Sajmu turizma. Žiri su činili studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu  i studenti  Univerziteta Singidunum. Studenti Univerziteta Singidunum koji su bili u žiriju su:

  • Milica Božinović, turizam i hotelijerstvo
  • Ivana Veljović, marketing i trgovina
  • Suzana Milić, marketing i trgovina
  • Marija Grujić, marketing i trgovina
  • Katarina Nikolić, marketing i trgovina
  • Marija Palurević, marketing i trgovina

Naši studenti su u četvrtak 23. februara i petak 24. februara obilazili Sajam turizma i prema preporukama uprave Sajma ocenjivali izlagače. Nagrade najboljim izlagačima su uručivali studenti Univerziteta Singidunum u subotu 25. februara na svečanosti dodele nagrada.

 

 


Univerzitet Singidunum © 2023