117,2078

Pobednici republičkih takmičenja posetili Univerzitet Singidunum

Pobednici republičkih takmičenja koje je organizovalo Ministarstvo prosvete i Zajednica ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljko-turističkih škola posetili su dana 18. juna 2019. godine Univerzitet Singidunum.

Pobednici republičkih takmičenja posetili univerzitet singidunum - 1

Učenicima koji su pokazali najbolje rezultate na republičkim takmičenjima iz računovodstva, statistike, matematike, poslovne ekonomije, osnova ekonomije, trgovinskog poslovanja, besedništva, kreiranja turističkih aranžmana i ugostiteljstva obratili su se prof. dr Vladimir Džamić, koordinator Departmana za strane i internacionalne studije i Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum.

Pobednici republičkih takmičenja posetili univerzitet singidunum - 2

Učenici su bili u stručnoj poseti Udruženju banaka Srbije, a svoj boravak u Beogradu su iskoristili da posete Univerzitet Singidunum, kao i planinu Avalu i Avalski toranj gde su im vodiči bili studenti Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment.

Pobednici republičkih takmičenja posetili univerzitet singidunum - 3 Pobednici republičkih takmičenja posetili univerzitet singidunum - 4

 

Imajući u vidu da su u pitanju najbolji učenici i takmičari - đacima je su predstavljene studije na engleskom jeziku, kao i popusti za najbolje učenike - nosioce dilome "Vuk Karadžić".

Pobednici republičkih takmičenja posetili univerzitet singidunum - 5 Pobednici republičkih takmičenja posetili univerzitet singidunum - 6
Univerzitet Singidunum © 2023