117,1415

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum

U subotu 24. decembra 2022. godine održana je zimska svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum. 

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 1 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 2

 

Na svečanoj sednici, kojoj su prisustvovali profesori, asistenti, studenti i gosti Univerziteta Singidunum, govorili su

  • prof. dr Goranka Knežević, rektorka Univerziteta Singidunum
  • prof. dr Lidija Barjaktarović, dekanka Poslovnog fakulteta u Beogradu
  • prof. dr Nenad Trunić, dekan Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu 
  • Miloš Mravik, asistent i rukovodilac Centra Win. 
  • prof. dr Miroslav Knežević, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment 
  • prof. dr Miroslav popović, rukovodilac studijskog programa Životna sredina i održivi razvoj 
  • Sara Đapa, predsednica Studentskog Parlamenta  
  • prof. dr Milovan Stanišić, predsednik Univerziteta Singidunum

SLIKE - 6O3A519 + 4616 +4820 +5046 

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 3 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 4 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 5 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 6

 

Diplomcima Poslovnog fakulteta, Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, Fakulteta za informatiku i računarstvo, Tehničkog fakulteta, Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu, Studijskog programa Anglistika kao i masterima i doktorima nauka obratila se prof. dr Goranka Knežević, rektorka Univerziteta Singidunum.

Profesorka Knežević je u svom obraćanju zahvalila diplomiranim studentima i njihovim roditeljima što su izabrali Univerzitet Singidunum kao mesto za sticanje znanja i veština. Ona je pozvala diplomce da budu deo Alumni asocijacije Univerziteta Singidunum i poželela im da što pre pronađu zaposlenje, nastave da se usavršavaju i uče i da budu pošteni, čestiti i uzorni akademski građani. 

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 7 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 8

 

Diplome su dodeljivali prof. dr Goranka Knežević, rektorka Univerziteta Singidunum, prof. dr Svetlana Stanišić, rukovodilac master akademskih studija, kao i dekani fakulteta i rukovodioci studijskih programa - prof. dr Lidija Barjaktarović, prof. dr Miroslav Knežević, prof. dr Mladen Veinović, prof. dr Marko Tanasković, prof. dr Nenad Trunić, prof. dr Miroslav Popović i prof. dr Valentina Gavranović, a doktore nauka promovisala je prof. dr Goranka Knežević, rektorka u prisustvu kandidata, mentora i članova komisija.

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva Univerziteta Singidunum - 9

Fotografije sa svečane dodele diploma možete pogledati u foto galeriji sajta ili na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2024