117,2078

Najava VI međunarodne naučne konferencije SITCON 2021

Šesta međunarodna naučna konferencija iz oblasti turizma i hotelijerstva SITCON 2021 (Singidunum International Tourism Conference), biće održana 8. oktobra 2021. godine na Univerzitetu Singidunum u Beogradu.

Glavna tema konferencije je:

Spa&Wellness Tourism - Development, Opportunities, and Experiences

Glavnom temom konferencije obuhvaćene su sledeće tematske oblasti: Detaljnije » 

Konferencija SITCON 2021 biće održana šesti put sa ciljem da pruži kontinuirani doprinos razvoju naučne i stručne misli u turizmu, posebno u Srbiji, oslanjajući se na iskustvo i naučni doprinos tokom realizacije prethodnih pet konferencija (SITCON 015, SITCON 2016, SITCON 2017, SITCON 2018 i SITCON 2020).

 Оvogodišnja konferencija SITCON 2021 će imati dva istaknuta ključna govornika:

  • Dr Melanie Kay Smith, Budapest Metropolitan University, Hungary
  • Dr László Puczkó, Health Tourism Worldwide (HTWW)

Prijavu za učešće na međunarodnoj konferenciji SITCON 2021 možete izvršiti putem portala za prijavu radova konferencije. Informacije o procesu prijave, kao i o svim važnim datumima možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.

Pozivamo vas da učestvujete na konferenciji i pošaljete svoje naučne radove koji su u vezi sa glavnom temom i podtemama konferencije SITCON 2021.

Najava VI međunarodne naučne konferencije SITCON 2021

Zvanični jezik konferencije je engleski. Svi prihvaćeni radovi biće objavljeni u Zborniku konferencije. Najinovativniji radovi predstavljeni na konferenciji SITCON 2021 biće preporučeni za objavljivanje u European Journal of Applied Economics (M51).

Za detaljnije informacije u vezi sa realizacijom konferencije posetite zvanični sajt konferencije.

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaše radove i učešće na konferenciji SITCON 2021.

Univerzitet Singidunum © 2023