117,2078

Četvrti alumni skup univerziteta singidunum - znanje, posao, alumni

U utorak 05.marta 2019.godine sa početkom u 18 časova održaće se četvrti po redu Alumni skup. Skup će se održati u prostorijama Univerziteta Singidunum, Danijelova 32 (sala A11).

Tom prilikom prisutnima će se obratiti rukovodstvo Univerziteta i upoznati ih sa aktuelnim događajima i dešavanjima. Novi alumni tim u proširenom sastavu će takođe biti predstavljen na IV skupu. Nakon toga uslediće panel diskusija alumnista i networking.

U okviru panel diskusije na temu „Iskustva koja se cene“, alumnisti Univerziteta Singidunum će podeliti svoja iskustva i govoriti o aktuelnim trendovima u poslovnom okruženju. Učesnici panela biće alumnisti svih integrisanih fakulteta Univerziteta Singidunum - oblast informatike i računarstva, turizma i hotelijerstva kao i poslovne ekonomije.

Univerzitet je mesto na kojem smo stekli znanje, napravili prve profesionalne korake i stvorili važna prijateljstva i poslovne kontakte. Događaj pod nazivom ZNANJE, POSAO, ALUMNI simbolično asocira na vezu između Univerziteta i nekadašnjih studenata a danas diplomaca.

Prijave za IV alumni skup zvanično su otvorene. Možete se prijaviti putem sledećeg linka ili na mejl aobradovic|mmnkk|singidunum.ac.rs

Četvrti alumni skup univerziteta singidunum - znanje, posao, alumni - 1

Vidimo se na IV Alumni skupu,
Vaš Alumni tim

Univerzitet Singidunum © 2023