Sinigudnum logo
Priznatost diploma Univerziteta Singidunum

Univerzitet Singidunum je prvi privatni univerzitet u Srbiji koji je akreditovan na osnovu Zakona o visokom obrazovanju, čime su njegove diplome priznate, i u zemlji, i u inostranstvu. Akreditovani su studijski programi u tri naučna polja (društveno-humanističkom, prirodno-matematičkom i tehničko-tehnološkom), na sva tri nivoa studija (osnovnim, master i doktorskim studijama) za izvođenje nastave na srpskom i engleskom jeziku.

Više od 15 godina statistika prikupljana na Univerzitetu Singidunum pokazuje da se diplomirani studenti uspešno zapošljavaju i angažuju u praksi, te da su rado prihvaćeni od strane poslodavaca. Diplomci Univerziteta Singidunum zaposleni su u velikom broju različitih kompanija u zemlji i inostranstvu, uključujući Amazon, Courtyard Belgrade City Center, Bambi, NLB banku, Hyatt Regency, Hotel Hilton, Ernst & Young, ManpowerGroup, L'Oréal, NCR i mnoge druge.

Da je diploma Univerziteta Singidunum cenjena u svetu potvrđuje i uspeh našeg studenta Stefana Miloševića koji je primljen na master studije iz oblasti računarskih nauka na Univerzitetu Kemdridž u Velikoj Britaniji. Prethodno je na Univerzitetu Singidunum studirao Informacione tehnologije na engleskom jeziku, i zahvaljujući trudu, zalaganju, ostvarenom odličnom proseku i brojnim sertifikatima koje je stekao tokom osnovnih studija, primljen je na jedan od najprestižnijih svetskih univerziteta.

Naš student Stefan Perišić završio je osnovne i master studije na Poslovnom fakultetu Univerziteta Singidunum, a nakon toga je svoje usavršavanje nastavio na Londonskoj školi ekonomije (LSE), gde je završio master studije u oblasti računovodstva i finansija.

Pored pomenutih kolega, veliki broj naših alumnista deli priče o svojim profesionalnim uspesima i karijerama nakon završetka studija, koje su dostupne na sajtu alumni asocijacije (više o tome možete pogledati na sledećem linku).Da li Vam je potrebna pomoć?

close
send