Sinigudnum logo
Uspešni diplomci Univerziteta Singidunum
Milomir Tatović, TF Secure Network
Milomir Tatović - TF Secure Network

Moje ime je Milomir Tatović. Nakon završenih osnovnih studija na Fakultetu za informatiku i računarstvo Univerziteta Singidunum, završio sam i master studije na Departmanu za poslediplomske studije, smer Savremene informacione tehnologije, a trenutno sam student doktorskih studija na smeru Napredni sistemi zaštite. Tokom osnovnih studija imao sam želju da započnem sopstveni posao, a danas vodim IT firmu koja se bavi Cloud sistemima i web orijentisanim programiranjem.

Glavna orijentacija mog tima su outsource projekti za inostrane kompanije i saradnja sa stranim investitorima. Naša nesebična posvećenost problemima i zadacima omogućava uspešnu realizaciju projekata, ali i zadovoljstvo inostranih partnera, što pokazuje konstantan priliv novih projekata.

Studiranje na Univerzitetu Singidunum mi je pomoglo iz više razloga. Istakao bih odnos profesora i asistenata prema studentima, kao i njihovu posvećenost koja me je podstakla da se posvetim nauci i tako steknem nova znanja, koja uspešno primenjujem u realizaciji poslovnih projekata. Broj objavljenih radova i učešće na naučnim konferencijama pružilo mi je bolju poziciju i veću sigurnost u pregovorima sa investitorima. Takođe, studiranje na Univerzitetu Singidunum mi je omogućilo da upoznam nove prijatelje i najbolje studente Fakulteta za informatiku i računarstvo koji su postali deo tima “TF Secure Network”.

Povratak na studijski program Računarske nauke

Da li Vam je potrebna pomoć?

close
send