Sinigudnum logo
Uspešni diplomci Univerziteta Singidunum
Mihailo Mudrinić, Devcypher
Mihailo Mudrinić - Devcypher

Moje ime je Mihailo Mudrinić. Osnovne i master studije završio sam na Fakultetu za informatiku i računarstvo. Zaposlen sam na poziciji CTO-a (Chief technology officer) u beogradskoj IT kompaniji Devcypher. Trenutno vodim tim sa sedištem u Beogradu.

Primarna odgovornost  CTO-a je tehnološki razvoj firme, uvođenje novih tehnologija u svakodnevni rad, i unapređenje postojećih tehnoloških rešenja. Pri izradi softverskih rešenja koristimo: PHP, HTML5, CSS3, JavaScript itd. Pored navedenih tehnologja, u svakodnevnom radu koristimo brojna programska okruženja i softverska rešenja koja predstavljaju polaznu osnovu projektnog koda, neki od poznatijih su Laravel, AngularJS i sl.

Takođe, moja pozicija podrazumeva unapređenje pomenutih rešenja i osmišljavanje dodatnih funkcionalnosti koje mogu dovesti do povećanja produktivnosti i performansi sofvera koji se izrađuje.

Tokom dosadašnje karijere učestvovao sam u projektima različitih sfera poslovanja, od finansijskih do onih koji se bave menadžmentom u građevinarstvu: Admiral Markets, ForexClub, Vilmero CH itd.

 

Studiranjem na Fakultetu za informatiku i računarstvo Univerziteta Singidunum, dobio sam dobru osnovu iz oblasti informacionih tehnologija i informacione bezbednosti. Studijski program je savremeno koncipiran i studentima omogućava sticanje veština koje su neophodne za posao iz ove oblasti.

Specifičnost Univerziteta ogleda se u posvećenosti i nesebičnoj podršci asistenata i profesora koji studentima pružaju potrebna znanja, kako iz oblasti koje se izučavaju na Univerzitetu, tako i iz oblasti koje nisu obuhvaćene zvaničnim programom.

Povratak na studijski program Računarske nauke

Da li Vam je potrebna pomoć?

close
send