Sinigudnum logo
Uspešni diplomci Univerziteta Singidunum
Đorđe Arsenović - Datatex Milano
Đorđe Arsenović - Datatex Milano

Moje ime je Đorđe Arsenović. Diplomirao sam na Univerzitetu Singidunum, smer Informatika i računarstvo. Trenutno sam zaposlen u kompaniji Datatex sa sedištem u Milanu i kancelarijama u Izraelu, Americi, Nemačkoj, Cirihu i Beogradu. Radim na razvoju ERP (Enterprise Resource Planing) sistema za tekstilne kompanije kao Java Script developer. Prethodno radno iskustvo stekao sam u kompaniji Khaoticen, na poziciji web developer-a.

Kompanija za koju radim bavi se razvojem velikog ERP sistema čije je ime NOW. Jedan od projekata na kojima učestvujem uključuje razvoj korisničkog interfejsa. NOW je, kao i svaki drugi ERP sistem, kompleksan i kao takav zahteva odličan, brz a pritom jednostavan interfejs.

Kompletan interfejs razvija se u Ext-JS framework-u. Takođe, jedan od mojih zadataka je da brinem o dizajnu celog interfejsa, da se potrudim da svakom našem klijentu rad u NOW sistemu bude prijatan i jednostavan. Trudim se da budem u toku sa novim trendovima u dizajnu korisničkog interfejsa i da dam sve od sebe da jedan ovako moćan sistem dobije odgovarajući izgled.

Studije na smeru Informatika i Računarstvo otvorile su mi vrata u svet u kome sam oduvek želeo da se nađem. Izazovni zadaci i fenomenalni profesori Univerziteta Singidunum pomogli su mi da se nađem ovde gde sam sada, ne samo zato što su nam nesebično predali znanje koje imaju, već su nas naučili da istražujemo, dolazimo do srži problema i pokušavamo da rešimo problem na što jednostavniji način.

Mislim da su najvažniji adut Univerziteta Singidunum sami profesori i asistenti koji poklanjaju dosta pažnje svakom studentu, podstiču ih na timski rad zanimljivim projektima i trude se da im omoguće što više praktičnog znanja. Moj savet budućim kolegama je da izaberu Univerzitet Singidunum jer sam siguran da će ih pripremiti za velika dela.

Takođe, savetujem im da se hvataju u koštac sa problemima i najnovijim tehnologijama, a ne da beže od istih jer će im to dosta značiti. Google i YouTube su vam najbolje kolege, kada naučite da ih koristite na pravi način rad će vam biti mnogo olakšan.

djordje-arsenovic-datatex-01

Povratak na studijski program Računarske nauke

Da li Vam je potrebna pomoć?

close
send