123,4723

Elektrotehnika i računarstvo

Pojava "industrijskog interneta", tj. integracija složenih sistema s umreženim softverima i senzorima, dovela je do značajnih promena ne samo u oblasti elektrotehnike i računarstva, već i u svim privrednim granama.

Imajući u vidu ove novine, potrudili smo se da naš studijski program prilagodimo potrebama tržišta i istaknemo u odnosu na druge fakultete kao "škola 21. veka".

Fakultet za Elektrotehniku i računarstvo ima dve izborne opcije

  • Softversko inženjerstvo, gde osim klasičnog programiranja studenti ovladavaju i savremenim tehnikama programiranja uključujući programiranje aplikacija za mobilne uređaje, kao što su pametni telefoni, tableti, satovi, kućni aparati, televizija i td.
  • Računarska tehnika i elektronika, u okviru koje se dobijaju stručne veštine iz oblasti koja se popularno naziva "hardver". Osnovna prednost ove opcije jeste da se težišno radi na programabilnom hardveru gde se studenti osposobljavaju da programiraju hardverska rešenja, a ne da se bave tradicionalnim klasičnim rešenjima.

Na sajtu upisa osnovih studija možete dobiti više informacija o studijskom programu i predmetima. Putem ovog sajta takođe možete obaviti i pretprijavu za upis na studijski program. 

 

U cenu školarine su uključeni udžbenici za tekući semestar.

 

Za direktnu prijavu i upis na Univerzitet Singidunum kliknite ovde.

Univerzitet Singidunum © 2017