117,1015

Zlatna povelja "Ambasador dobre usluge" za prof. dr Milovana Stanišića

Povodom obeležavanja decenije imenovanja Ambasadora dobre usluge, jubilarno priznanje Zlatna povelja "Ambasador dobre usluge" dodeljena je prof. dr Milovanu Stanišiću, osnivaču i predsedniku Univerziteta Singidunum, za dugogodišnju ličnu i profesionalnu podršku u obrazovanju turističkih i hotelskih kadrova, budućih lidera, na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum.

ambasadori-dobre-usluge-2016-001

"Izuzetna mi je čast što je ovo jubilarno priznanje pripalo meni, a samim tim i svim studentima i zaposlenima na Univerzitetu Singidunum, čiji sam osnivač i predsednik. Fakulteti Univerziteta Singidunum više od jedne decenije svojim nastavnim programima pokrivaju širok spektar naučnih disciplina. Naši predavači koriste savremene metode, koje studentima omogućuju da budu aktivni učesnici u procesu nastave i istovremeno razviju sposobnost kritičkog mišljenja o nastavnoj materiji. Partnerstvo sa više od pet stotina najvećih kompanija u Srbiji, u kojima naši studenti obavljaju praksu, jeste ključni faktor koji doprinosi kvalitetnom obrazovanju u skladu sa zahtevima privrede i omogućuje da se naši studenti lakše uključe na tržište rada. 

Ono na šta smo posebno ponosni, jeste naš zajednički rad na tome da studenti pored stručnog znanja izgrade sopstveni sistem vrednosti i neguju akademske i profesionalne vrline, odgovornost i etiku. Naša osnovna misija jeste da studente učinimo odgovornim i posvećenim akademskim građanima, sposobnim da na sve izazove odgovore stručno, profesionalno i savesno",  rekao je prof. dr Milovan Stanišić, nakon što mu je priznanje uručio gospodin Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Republike Sribije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija. 

ambasadori-dobre-usluge-2016-002

Nagrada Ambasador dobre usluge dodeljena je u sredu 14. decembra 2016. godine na gala večeri hotelijera koja je održana u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Osim profesora Milovana Stanišića, priznanja su dobili:

 • Novak Đoković - orden "Ambasador dobre usluge I reda"
 • Žarko Radulović, Hotel Splendid Conference & SPA Resort Bečići 
 • Ugostiteljsko-turističko preduzeće MORAVA Čačak 
 • IN hotel Beograd 
 • Aleksandar Vasilijević, generalni menadžer Falkensteiner hotela Beograd 
 • Nemanja Mihajlović, direktor prodaje Metropol Palace hotela Beograd 
 • Maja Remetić, PR & Marketing menadžer Hotel Solaris Vrnjačka Banja 
 • Saša Marjanović, menadžer recepcije Hotel Tulip Inn Putnik Beograd 
 • Jelena Veljanović Hotel Envoy Beograd 
 • Danilo Marić, UNIONCLEAN Beograd 
 • Mirko Alvirović, SAT Media Grpup 
 • Ugostiteljsko-turistička škola Beograd   
ambasadori-dobre-usluge-2016-004 ambasadori-dobre-usluge-2016-005 ambasadori-dobre-usluge-2016-003

Dodeli priznanja prisustvovali su i prof. dr Slobodan Unković, emeritus, prof. dr Mladen Veinović, rektor Univerziteta Singidunum, prof. dr Nemanja Stanišić, redovni profesor, prof. dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment i Predrag Obradović, marketing i PR menadžer.

Univerzitet Singidunum © 2024