117,2078

Zimska škola stranih jezika za srednjoškolce

Univerzitet Singidunum, i ove zime, poziva sve učenike završnih razreda srednjih škola da budu deo Zimske škole stranih jezika - u okviru koje će se realizovati besplatne jezičke radionice i to - engleskog, arapskog, španskog, nemačkog, francuskog, italijanskog i ruskog jezika.

Nastava će se, u periodu od 04 do 08. februara 2019. godine, održavati svakog dana u našem objektu u Kumodraškoj 261.

Srednjoškolci zainteresovani za engleski jezik, imaće na raspolaganju tri tematska kursa:

  • Improve Your English - namenjen ojačavanju postojećeg znanja;
  • Speak Up - čiji je fokus komunikacija na engleskom jeziku;
  • Check Your Professional English - koji ima za cilj usvajanje engleskog jezika struke (ekonomija, turizam, informatika, medicina...)

Svi polaznici koji budu pohađali kurs Speak up u celosti (tokom svih predviđenih dana), biće oslobođeni polaganja prijemnog ispita za studijske programe koji se realizuju na engleskom jeziku na US.

Zimska škola stranih jezika za srednjoškolce - 1 Zimska škola stranih jezika za srednjoškolce - 2


Čin zatvaranja Zimske škole stranih jezika obeležiće Dan susreta jezika i kultura, manifestacija koja će okupiti studente iz mnogih zemalja sveta, koji će, zajedno sa polaznicima Zimske škole stranih jezika, kroz muziku, igru, film...predstaviti zemlje iz kojih dolaze - biće nam posebna čast da se tog svečanog dana i Vi pridružite svojim učenicima i uveličate ga.

U međuvremenu, srednjoškolci mogu slati svoje prijave za učešće u Zimskoj školi stranih jezika posredstvom ovog formulara.

Za sve dodatne infrormacije, ne oklevajte da nam pišete:
anglistika|mmnkk|singidunum.ac.rs

Zimska škola stranih jezika za srednjoškolce - 3

Univerzitet Singidunum © 2023