118,7428

Uspešno predstavljanje Univerziteta Singidunum na EDUfair-u

Univerzitet Singidunum je predstavio akreditovane studijske programe osnovnih, master i doktorskih studija na srpskom i engleskom jeziku u okviru 14. Međunarodnog sajma obrazovanja EDUfair 2017. koji je održan u petak 10. i subotu 11. marta 2017. godine u prostoru Crowne Plaza u Beogradu.

edu-fair-2017-001 edu-fair-2017-002

Posetioci sajma, srednjoškolci i njihovi roditelji su na štandu Univerziteta Singidunum mogli da se informišu o studijama na srpskom i engleskom jeziku, razgovaraju sa studenti​ma, profesorima, prodekanima i dekanima fakulteta i dobiju sve neophodne informacije o prednostima studiranja na Univerzitetu Singidunum.

edu-fair-2017-003 edu-fair-2017-004

Predstavljene su studije na engleskom jeziku na Univerzitetu Singidunum, saradnja sa Univerzitetom Herzing iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i studijski programi Poslovnog fakulteta u Beogradu, Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, Fakulteta za informatiku i računarstvo, Tehničkog fakulteta, Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu, Poslovnog fakulteta Valjevo, Fakulteta za primenjenu ekologiju FUTURA, novi studijski program Anglistika, kao i centri Univerziteta Singidunum u Nišu i Novom Sadu.

edu-fair-2017-005 edu-fair-2017-006

U pratećem delu EDUfair-a održana su brojna predavanja i radionice za učenike, ali i nastavnike.

Profesori Univerziteta Singidunum održali su akreditovane seminare za nastavnike srednjih škola:

  • petak 10. mart 2017. godine - "Primena Interneta u komunikaciji sa đacima - Stranice predmeta”. Realizatori seminara su bili doc. dr Marko Šarac i Dušan Marković, master.
  • subota 11. mart 2017. godine - "Motivisanje profesora i učenika u cilju unapređenja obrazovnog procesa u srednjim školama". Realizatori seminara su bili prof. dr Gordana Dobrijević, prof. dr Jelena Gajić i doc. dr Slavko Alčaković.
edu-fair-2017-007 edu-fair-2017-008

Marko Stojanović, predavač poslovnih veština na Univerzitetu Singidunum održao je predavanja na temu Unapređenje veština komunikacije i Značaj neverbalne komunikacije zainteresovanim učenicima.

edu-fair-2017-009 edu-fair-2017-010

Štand Univerziteta Singidunum bio je najupečatljiviji na EDUfair-u i ocenjen je kao najbolji štand od strane mnogih posetilaca, ali i kolega sa drugih visokoškolstih ustanova.

edu-fair-2017-011

Osim studenata stipendista, članova Medija kluba, Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum na našem štandu bio je prisutan veliki broj dežurnih profesora, nastavnika stranih jezika, saradnika, ali i dekana i prodekana koji su svojim prisustvom uveličali nastup Univerziteta Singidunum, ali i i svim roditeljima i učenicima predstavili prednosti studiranja na našem Univerzitetu.

Fotografije sa EDUfair-a možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2018