117,1777

Uspešno predstavljanje studijskih programa i prakse na Sajmu turizma u Beogradu

Univerzitet Singidunum predstavio je studijske programe osnovnih, master i doktorskih studija u okviru 41. Sajma turizma u Beogradu, koji se na Beogradskom sajmu održao od 21. do 24. februara 2019. godine.

Uspešno predstavljanje studijskih programa i prakse na Sajmu turizma u Beogradu - 1

Štand Univerziteta Singidunum posetio je veliki broj učenika srednjih turističkih, ugostiteljskih i ekonomskih škola, njihovi nastavnici, roditelji, predstavnici ugostiteljsko-turističke privrede, kao i zainteresovani posetioci sajma. Najviše interesovanja vladalo je za studije turizma, hotelijerstva i ekonomije hrane, kao i za akreditovane studije na engleskom jeziku.

Uspešno predstavljanje studijskih programa i prakse na Sajmu turizma u Beogradu - 2 

U četvrtak 21. februara 2019. godine Sajam su organizovano obišli i studenti Univerziteta za turizam i menadžment iz Skoplja u okviru stručne posete.

Uspešno predstavljanje studijskih programa i prakse na Sajmu turizma u Beogradu - 3 

Prof. dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment održao je veliki broj sastanaka sa predstavnicima turističkih organizacija, hotela, turoperatora sa kojima će se ostvariti saradnja vezana za stručnu praksu studenata, posete, stručne ekskurzije i gostujuća predavanja.

Uspešno predstavljanje studijskih programa i prakse na Sajmu turizma u Beogradu - 4 

Štand Univerziteta Singidunum su posetili i prof. dr Slobodan Unković, emeritus, doc. dr Miroslav Knežević, državni sekretar za turizam Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, Miloljub Aleksić, predsednik Alko grupe i mnogi drugi ugledni turistički radnici.

Uspešno predstavljanje studijskih programa i prakse na Sajmu turizma u Beogradu - 5  

Veliki broj naših studenata turizma, hotelijerstva i ekonomije hrane bio je angažovan na štandovima Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograda, KonTiki Travela, a oko dvadeset studenata je radilo za Beogradski sajam u organizaciji ove značajne turističke manifestacije.

Uspešno predstavljanje studijskih programa i prakse na Sajmu turizma u Beogradu - 7 

Značajno je istaći da je, osim studenata na praksi i volontera, veliki broj diplomaca Univerziteta Singidunum posetio ili radio na Sajmu u okviru brojnih štandova. Oni su zaposleni na različitim pozicijama u turističkim organizacijama, hotelima, agencijama, turoperatorima, saobraćajnim preduzećima i aviokompanijama.

Uspešno predstavljanje studijskih programa i prakse na Sajmu turizma u Beogradu - 6  

Kakva je atmosfera vladala na štandu našeg Univerziteta možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2023