117,0490

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu

Univerzitet Singidunum predstavio je studijske programe osnovnih, master i doktorskih studija u okviru 40. Sajma turizma u Beogradu, koji se na Beogradskom sajmu održao od 22. do 25. februara 2018. godine.

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 1

Štand Univerziteta Singidunum posetio je veliki broj učenika srednjih turističkih, ugostiteljskih i ekonomskih škola, njihovi nastavnici, roditelji, predstavnici ugostiteljsko-turističke privrede, kao i zainteresovani posetioci sajma. Najviše interesovanja vladalo je za studije turizma, hotelijerstva i ekonomije hrane, kao i za akreditovane studije na engleskom jeziku.

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 2 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 3

 

U subotu 24. februara 2018. godine Sajam su organizovano obišli i studenti Univerziteta Singidunum iz centara Niš i Novi Sad u okviru stručne posete.

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 4 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 5 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 6

 

Prof. dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment održao je veliki broj sastanaka sa predstavnicima turističkih organizacija, hotela, turoperatora sa kojima će se ostvariti saradnja vezana za stručnu praksu studenata, posete, stručne ekskurzije i gostujuća predavanja.

Prof. dr Marija Kostić, rukovodilac Departmana za strane studije Univerziteta Singidunum prisustvovala je promociji koju je organizovala Ambasada Egipta u Beogradu i Turistička organizacija Egipta. Tom prilikom razgovarano je o budućoj saranji Univerziteta Singidunum sa turističkom privredom Egipta, pre svega u obrazovanju potrebnih kadrova za turizam, hotelijerstvo i ekonomiju hrane.

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 19 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 20

 

Štand Univerziteta Singidunum su posetili i prof. dr Slobodan Unković, emeritus, doc. dr Miroslav Knežević, državni sekretar za turizam Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam AP Vojvodine, Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, Miloljub Aleksić, predsednik Alko grupe i mnogi drugi ugledni turistički radnici.

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 7 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 8 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 9

 

Prof. dr Jovan Popesku i doc. dr Danijel Pavlović su povodom Sajma turizma gostovali u jutarnjem programu TV Happy, dok je Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum govorio za Studio B i nišku TV Belle amie.

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 10 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 17 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 18

 

Veliki broj studenata Univerziteta Singidunum bio je angažovan na štandovima Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograda, a dvadeset studenata je radilo za Beogradski sajam u organizaciji ove značajne turističke manifestacije.

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 11 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 12 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 13

 

Značajno je istaći da je, osim studenata na praksi i volontera, veliki broj diplomaca Univerziteta Singidunum posetio ili radio na Sajmu. Oni su zaposleni na različitim pozicijama u turističkim organizacijama, hotelima, agencijama, turoperatorima, saobraćajnim preduzećima i aviokompanijama.

Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 14 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 15 Uspešno predstavljanje na 40. Sajmu turizma u Beogradu - 16

 

Kakva je atmosfera vladala na štandu našeg Univerziteta možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2024