117,1117

Uspešni nastupi na sajmovima obrazovanja Putokazi i EDU fair

Univerzitet Singidunum je predstavio akreditovane studijske programe osnovnih, master i doktorskih studija na srpskom i engleskom jeziku u okviru 16. Međunarodnog sajma obrazovanja EDUfair 2019. koji je održan u petak 8. i subotu 9. marta 2019. godine u prostoru Bel Expo Centra u Beogradu.

Uspešni nastupi na sajmovima obrazovanja Putokazi i EDU fair - 1

U isto vreme, od 7. do 9. marta na Novosadskom sajmu je održan Sajam obrazovanja PUTOKAZI u okviru koga je predstavljen Centar Univerziteta Singidunum u Novom Sadu.

Uspešni nastupi na sajmovima obrazovanja Putokazi i EDU fair - 2

Posetioci ovih sajmova, srednjoškolci i njihovi roditelji su na štandovima Univerziteta Singidunum mogli da se informišu o studijama na srpskom i engleskom jeziku, razgovaraju sa studentima, profesorima, prodekanima i dekanima fakulteta i dobiju sve neophodne informacije o prednostima studiranja na Univerzitetu Singidunum.

Uspešni nastupi na sajmovima obrazovanja Putokazi i EDU fair - 3

Predstavljene su i studije na engleskom jeziku na Univerzitetu Singidunum, saradnja sa Univerzitetima Herzing i Franklin iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i studijski programi Poslovnog fakulteta u Beogradu, Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, Fakulteta za informatiku i računarstvo, Tehničkog fakulteta, Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu, Fakulteta zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Valjevo, , studijski program Anglistika, kao i centri Univerziteta Singidunum Niš i Novi Sad.

Uspešni nastupi na sajmovima obrazovanja Putokazi i EDU fair - 4

Kakva je atmosfera  vladala na Sajmu obrazovanja PUTOKAZI u Novom Sadu i Sajmu obrazovanja EDU fair u Beogradu možete pogledati na fotografijama na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2024