117,0490

Univerzitet Singidunum na Sajmu knjiga

Univerzitet Singidunum će na 59. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga predstaviti paletu svojih naučnih izdanja.

 

Sajam traje od nedelje 26. oktobra do nedelje 2. novembra 2014. godine od 10 do 21 h.

 

Štand Univerziteta Singidunum nalazi se u hali 2 beogradskog sajma - nivo C.

 

Predstavićemo se sa preko 200 izdanja iz različitih naučnih oblasti, od kojih se većina koristi kao udžbenička literatura, a manji deo kao literatura za organizovana stručna usavršavanja, savetovanja i seminare.

 

Univerzitet Singidunum Knjige 

Naši udžbenici pisani su prema evropskim standardima,  definisanog formata, uz kontrolu najmanje dva relevantna recenzenta iz date naučne oblasti i prilagođeni su studentima, svojim dizajnom, sadržinom i obimom. U skladu sa savremenim znanjima, u određenom vremenskom periodu, udžbenici se usavršavaju i dopunjuju.

 

Sva naša izdanja mogu se kupiti na Univerzitetu, po pristupačnim cenama, poznajmiti iz Biblioteke ili preuzeti sa naučno-istraživačkog portala Singipedia singipedia.singidunum.ac.rs.

 

 

Pozivamo sve zainteresovane studente koji žele da posete sajam za vreme školskog dana ( četvrtak 30. oktobar 2014. godine), kada će cena grupne ulaznice koštati 150 dinara da se prijave na mail iustevic|mmnkk|singidunum.ac.rs. Detalje o vremenu posete i mestu okupljanja studentana dobiće prijavljeni studenti na mail. 

Univerzitet Singidunum © 2024