117,2078

Takmičenje u rešavanju studije slučaja "Izazovi organizacionog ponašanja"

U utorak 18. decembra 2018. godine na Univerzitetu Singidunum održano je takmičenje za srednjoškolce pod nazivom "Izazovi organizacionog ponašanja". Cilj ovog takmičenja je bio da se srednjoškolci upoznaju sa pojmovima iz organizacionog ponašanja, da pokažu stečeno znanje, razviju kreativnost i da se nađu u ulozi donosioca odluka.
U polufinalu ovog takmičenja učestvovalo je ukupno 13 timova iz Prve beogradske gimnazije, Sedme beogradske gimnazije, Trinaeste beogradske gimnazije, Druge ekonomske škole, Ekonomske škole “Nada Dimić” iz Zemuna i Ekonomske škole “Rakovica”.

U finale je ušlo 6 timova u sledećem sastavu: 2 tima iz Druge ekonomske škole u Beogradu, 1 tim iz Ekonomske škole " Nada Dimić" iz Zemuna i 3 tima iz Ekonomske škole " Rakovica".

Žiri je bio u sastavu: prof. dr Goranka Knežević, prof. dr Lidija Barjakatrović, prof. dr Vladimir Džamić, prof. dr Tijana Radojević, prof. dr Jelena Boljanović, prof. dr Gordana Dobrijević, prof. dr Jelena Gajić, prof. dr Ana Radulović, Maja Obradović, master i stručnjaci iz privrede: dr Milan Negovanović, Privredni savetnik, Vera Šćekić, Data Status i Bojana Vesić Antić, Merkator.

Takmičenje u rešavanju studije slučaja "Izazovi organizacionog ponašanja" - 1

Prvo mesto je osvojio tim iz Ekonomske škole "Rakovica" u sledećem sastavu:
Učenici: Ksenija Stanković, Ana Rosić i Marija Marinković
Nastavnik: Snježana Đurđević  

Drugo mesto osvojio je tim iz Ekonomske škole " Nada Dimić" Zemun u sledećem sastavu:
Učenici: Milan Jovanović i Anastasija Rajak
Nastavnik: Milanka Stankić

Treće mesto je osvojio tim iz Druge ekonomske škole u Beogradu u sledećem sastavu:
Učenici: Anđela Alimpić, Bojana Brković, Sonja Lazić i Uroš Kožul
Nastavnik: Biljana Mirić

Takmičenje u rešavanju studije slučaja "Izazovi organizacionog ponašanja" - 2 Takmičenje u rešavanju studije slučaja "Izazovi organizacionog ponašanja" - 3Nagrade koje su dobili pobednički timovi su bile popust za školarinu prilikom upisa na Univerzitet Singidunum, stručna praksa za najboljeg učesnika, kao i stručne posete uspešnim  kompanijama i  državnim institucijama.

Takmičenje u rešavanju studije slučaja "Izazovi organizacionog ponašanja" - 4 Takmičenje u rešavanju studije slučaja "Izazovi organizacionog ponašanja" - 5
Univerzitet Singidunum © 2023