117,2078

Svečana akademija i dodela diploma

Svečanom akademijom, kojoj su prisustvovali svi profesori, asistenti, nastavnici stranih jezika, nenastavno osoblje, kao i članovi Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum, obeležen je uspešan završetak 2014. godine.

Na početku svečanosti Emilija Simić, kapiten ženske košarkaške ekipe Univerziteta Singidunum uručila je profesoru Milovanu Stanišiću pehar osvojen u Prvoj košarkaškoj ligi za studentkinje.

 

Svečana akademija 2014- slika 1 Svečana akademija 2014- slika 2

 

Prisutnima su se obratili Jelena Popov, studentkinja III godine Poslovnog fakulteta - u ime svih studenata, Ana Simićević, asistent, docent Vladimir Džamić, dr Aleksandar Jevremoivić, vanredni profesor, dr Miroslav Dukić, redovni profesor, kao i kolege sa Poslovnog fakulteta Valjevo i Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu Univerziteta Singidunum.

 

Svečana akademija 2014- slika 4

 

Prigodim rečima se obratio i prof. dr Krunosvav Čačić, koji posle 43 godine rada u obrazovanju, nauci, turizmu i hotelijesrstvu odlazi u zasluženu penziju. Profesori Ivan Bagarić i Milan Miljević, takođe su svečano ispraćeni u penziju.

 

Svečana akademija 2014- slika 3 Svečana akademija 2014- slika 6

 

 

Prof. dr Milovan Stanišić, rektor Univerziteta Singidunum je podsetio na rezultate Univerziteta Singidunum u 2014. godini. Rektor je izneo podatke o aktivnostima zaposlenih u nastavi, vannastavnim aktivnostima, naučnim projektima, saradnji sa srednjim školama, saradnji sa privredom, organizovanju prve međunarodne konferencije Sinteza, konferencije FINIZ i drugim aktivnostima. Rektor je, u svom obraćanju, predstavio planove za 2015. godinu i poželeo studentima, zaposlenima i njihovim porodicama zdravlja i uspeha u 2015. godini i srećne novogodišnje praznike i Božić.

 

Svečana akademija 2014- slika 7

 

Nakon Akademije svečano su dodeljene diplome studentima osnovih, master i doktorskih studija, koji su diplomirali u predhodnih šest meseci na Univerzitetu Singidunum.

 

Dodela diploma decembar 2014 - slika 1 Dodela diploma decembar 2014 - slika 2

 

 

Galeriju slika sa Svečane akademije možete pogledati u fotogaleriji sajta, a fotografije sa dodele diploma možete pogledati ovde.

 

Deo atmosfere sa svečane dodele diploma možete pogledati na youtube kanalu.

Univerzitet Singidunum © 2023