117,2078

Studije slučaja u srednjim školama

U četvrtak 6. novembra 2014. godine na Univerzitetu Singidunum je održan okrugli sto pod nazivom "Korišćenje metodologije studije slučaja u srednjim školama Srbije".

Učesnici okruglog stola bili su predstavnici privrede koji koriste metodologiju studije slučaja u regrutovanju i stipendiranju srednjoškolaca i studenata - Kompanije ERNST & YOUNG, Wiener Staditsche, Generali osiguranje i Devana Technologies, profesori i studenti Univerziteta Singidunum, kao i nastavnici srednjih stručnih škola i gimnazija.

 

Korišćenje metodologije u srednjim školama - slika 1  Korišćenje metodologije u srednjim školama - slika 2

 

Na početku radnog dela prisutne je pozdravio prof. dr Mladen Veinović, prorektor za nastavu, dok su moderatori bili prof. dr Lidija Barjakarović i doc. dr Lazar Dražeta.

Ovom prilikom promovisana je akcija "najbolji edukatori Srbije", odnosno nagrada "Fondacije Živojin Mišić" za najbolje edukatore - nastavnike osnovnih i srednjih škola, za izvanredne rezultete koje postižu u radu sa učenicima.

Okrugli sto je završen dodelom zahvalnica nastavnicima škola koji su spremali timove za studiju slučaja "Gradimo buduće lidere" koju su zajednički organizovali ERNST & YOUNG i Univerzitet Singidunum u aprilu 2014.godine.

 

Korišćenje metodologije u srednjim školama - slika 3

 

Predrag Obradović, marketing i PR menadžer je u ime Univerziteta Singidunum dodelio zahvalnice profesorima i direktorima škola za uspešnu saradnju u ostvarenju zajedničkih obrazovnih ciljeva u predhodnoj školskoj godini.

 

Korišćenje metodologije u srednjim školama - slika 4

Univerzitet Singidunum © 2023