117,1117

Uspeh studenata na konkursu - Dokaži se 100 %


Banka Intesa a.d. Beograd organizovala je 02. jula 2014. godine konferenciju za novinare i svečano proglašenje pobednika trećeg godišnjeg studentskog konkursa Banca Intesa iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata - Dokaži se 100%!
Ceremonija proglašenja pobednika i predstavljanje studentskih projekata održana je u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu. Tom prilikom, prisutnima su se obratili: Draginja Đurić, predsednik Izvršnog Odbora Banca Intesa, Prof. dr Vladimir Bumbaširević, Rektor Univerziteta u Beogradu, kao i Laurence Aliquot, direktor za upravljanje zadovoljstvom klijenata u Diviziji međunarodnih banaka članica Intesa Sanpaolo.

Pobednici konkursa su studenti Univerziteta u Novom Sadu, Bojana Bobar i Strahinja Lazarević.

Drugoplasirani tim su predstavljali Rada Mašić, student Poslovnog fakulteta u Beogradu Univerziteta Singidunum i Živan Marinković, student Ekonomskog fakulteta u Subotici Univerziteta Novi Sad.U saradnji sa matičnom Intesa Sanpaolo grupacijom, Banca Intesa je i u 2014. godini omogućila grupi najtalentovanijih studenata iz Srbije da iskažu svoje logičko razmišljanje, kreativnost, primene stečeno teorijsko znanje u realnim poslovnim okolnostima, ali i osvoje vredne nagrade.

Finalisti su se takmičiti u rešavanju konkursnih zadataka iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, pripremljenih od strane stručnog tima Banca Intesa. Zadaci su imali za cilj osmišljavanje i implementaciju novih rešenja u postojeće mehanizme poslovanja a svakom timu je tokom izrade projekta bio dodeljen mentor koji je pomago u radu, u okviru svojih ovlašćenja.Dekan i prodekani Poslovnog fakulteta u Beogradu izražavaju zadovljstvo i čestitaju na uspehu koleginici Radi Mašić i nastojaće da i u budućnosti podrže ovakve manifestacije i studentska takmičenja.Univerzitet Singidunum © 2024