117,1015

Direktori škola na Univerzitetu Singidunum


Društvo direktora škola Srbije, održalo je svoj treći Stručni skup na Univerzitetu Singidunum u petak 21. marta 2014. godine. Zadovoljni organizacijom drugog stručnog skupa koji je, prošle godine održan takođe na Univerzitetu Singidunum, direktori osovnih i srednjih škola Srbije, odlučili su da svoje godišnje okupljanje ponovo održe u novoj zgradi našeg Univerziteta.Gospođa Jagoda Stanišić, direktorka Gimnazije Singidunum u osnivanju je postala član Društva direktora škola Srbije, a tom prilikom je Ivan Ružičić, direktor Gimnazije Čačak i predsednik Upravnog odbora Društva direktora škola Srbije izrazio zadovoljstvo što će kvalitet Singidunuma biti prisutan i u srednjoškolskom obrazovanju.


Teme Stručnog skupa bile su primena Zakona o javnim nabavkama u vaspitno - obrazovnim ustanovama i sadržaj programa obuke i ispita za licencu za direktore vaspitno - obrazovnih ustanova.


Direktorima iz 126 osnovnih i srednjih škola Srbije obratio se prof. dr Milovan Stanišić, rektor Univerziteta Singidunum, koji je upoznao direktore sa aktuelnim seminarima za usavršavanje nastavnika i predavanjima o poslovnim i životnim veštinama na Univerzitetu Singidunum.Ostale fotografije sa događaja možete pogledati u fotogaleriji ili facebook stranici Univerziteta Singidunum.


Univerzitet Singidunum © 2024