117,1777

Dani maturanata - Trgovačka škola Beograd


Maturanti Trgovačke škole iz Beograda bili su gosti Univerziteta Singidunum u utorak 24. decembra 2014. godine. Učenike i profesore pozdravili su doc. dr Jelena Stanković, prodekan Poslovnog fakulteta i Predrag Obradović MSc, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum.U prvom delu druženja na Univerzitetu, učenici su imali priliku da učestvuju u interaktivnom predavanju dr Jelene Stanković i mr Bojane Čavić, sa temom "Uređenje prodajnih objekata".

Nakon toga, za maturante tri odeljenja, smerovi ekonomski tehničar, komercijalista i aranžer u trgovini priređene su radionice: "Veštine aktivnog slušanja", koju je vodio doc. dr Vule Mizdraković, i "Veštine građenja odnosa sa potrošačima", koju je vodio Miroslav Knežević, master.Po odslušanim predavanjima, maturanti i njihovi profesori su izrazili zadovoljstvo što su bili u
mogućnosti da na inovativan i kreativan način učestvuju u radionicama o poslovnim veštinama i što su imali priliku da steknu nova znanja, koja će im nesumnjivo biti dragocena u budućem profesionalnom i privatnom usavršavanju.Fotografije sa manifestacije Dani maturanata - Trgovačka škola se nalaze na facebook stranici Univerziteta Singidunum. 

Univerzitet Singidunum © 2023