117,1777

Uspeh studenata iz oblasti ekoturizma

Dana 13. decembra 2013. u Palati Srbija održan je događaj „Vlasina Award of Excellence“ u okviru projekta „Promocija ekoturizma i zaštita životne sredine Vlasinskog jezera“ koji zajednički realizuju Program Ujedinjenih nacija za razvoj, Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine i Opština Surdulica uz podršku Koka Kola sistema. 

Cilj ovog događaja je bio da grupe studenata fakulteta za turizam iz cele Srbije dobiju priliku da prezentuju svoje vizije Vlasine 2020. godine kao eko-turističke destinacije sa naglaskom na zaštitu životne sredine i održivi razvoj.

 

Tri najbolje grupe studenata, među kojima su i studenti Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, kao nagradu dobili su boravak na Vlasini u trajanju od tri dana gde će imati priliku da se sastanu sa predstavnicima Turističke organizacije Surdulica i Predela izuzetnih odlika Vlasina.

 

Univerzitet Singidunum su predstavljali studenti Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment: Bojana Rajković, Aleksandra Aleksić, Nikola Mihailović, Uroš Avramović i Željko Despotović, kao i profesori i asistenti: prof. dr Slobodan Unković, prof. dr Slobodan Čerović, Nikica Radović, master i Ivana Brdar, master.

 

 

Nagrađenu prezentaciju studenata možete pogledati ovde.

Univerzitet Singidunum © 2023