117,2078

Donacija licenci Amadeus kompanije studentima Austrijsko srpskog programa

Austrijsko srpski program osnovnih studija iz oblasti Turističkog menadžmenta organizovan je u saradnji Univerziteta Singidunum i IMC Univerziteta primenjenih nauka iz Austrije. Nastava se izvodi na engleskom jeziku prema originalnom studijskom programu IMC Univerziteta.Amadeus kompanija je svetski lider u razvoju tehnoloških rešenja za sve učesnike industrije putovanja u svetu. Amadeus globalni distribucioni sistem, samo u Srbiji i Crnoj Gori, koristi više od 433 lokacija putničkih agencija.

Zahvaljujući donaciji Amadeus Komercijalne Organizacije iz Beograda, studentima je omogućena obuka u Amadeus sistemu. Obuka se realizuje u okviru predmeta „Tourism Reservation Systems“, kod predmetnog nastavnika prof. dr Angeline Njeguš.

Univerzitet Singidunum i Amadeus kompanija već dugo godina ostvaruju uspešnu saradnju na polju edukacije studenata, organizacije studentskih praksi, predavanja po pozivu i zvanične sertifikacije studenata.

Studenti su, dana 23.09.2013., imali prilike da se upoznaju sa predstavnicima Amadeus kompanije za Srbiju i Crnu Goru i tom prilikom saznaju nešto više o samoj kompaniji, Amadeus sistemu i šansama koje im se pružaju u budućoj karijeri nakon uspešno završene obuke. Studentima su se tom prilikom obratili g. Srđan Džuver, generalni menadžer i Jelica Ljušić, marketing menadžer za Srbiju i Crnu Goru.


Donacija licenci Amadeus kompanije studentima Austrijsko srpskog programa

Univerzitet Singidunum © 2023