117,1015

Stažiranje u Svetskoj turističkoj organizaciji u Madridu

 

Svetska turistička organizacija (UNWTO) sa sedištem u Madridu, raspisala konkurs za prijem stažista na period od 4 meseca za studente akreditovanih visokoškolskih obrazovnih institucija od strane UNWTO među kojima je i Univerzitet Singidunum koji je ujedno i pridruženi član ove organizacije.

Obaveštavaju se studenti FTHM osnovnih i poslediplomskih studija da je odeljenje pridruženih članova Svetske turističke organizacije (UNWTO) sa sedištem u Madridu, raspisalo konkurs za prijem stažista na period od 4 meseca za studente akreditovanih visokoškolskih obrazovnih institucija od strane UNWTO među kojima je i Univerzitet Singidunum koji je ujedno i pridruženi član ove organizacije.

Troškove prevoza i deo troškova boravka (u iznosu od 300 evra za studente osnovnih i 700 evra za studente poslediplomskih studija) pokrio bi UNWTO TedQual Program.

Rok za prijavu je 4. JUN 2013. godine, a detaljnije informacije se nalaze u prilogu. Prijave (CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku) slati Miroslavu Kneževiću na mknezevic@singidunum.ac.rs

 

Department UNWTO Affiliate Members Programme.

Length 4 months contract, extendable to 6 months. Starting date Second half of June.

Monthly payment

Undergraduate: 300€ Postgraduate: 700€

 

Air transport will be covered by the UNWTO.TedQual Programme.

Other expenses

should be covered by the applicant.

Job description To collaborate with the UNWTO Affiliate Members

Programme in the writing of reports, and other associated activities related to this area of work.

Requirements

A very high level of English is required.

 

Univerzitet Singidunum © 2024