117,1777

Održano predavanje člana ALUMNI asocijacije

Dana 27. maja 2013. godine član Alumni asocijacije Univerziteta Singidunum Aleksandar Ranković, mlađi savetnik za evropske integracije i međunarodne projekte u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, održao je interaktivno predavanje na temu „Upravljanje EU fondovima – izrada predloga projekta“.Jednočasovno predavanje imalo je za cilj da se akademcima daju praktični saveti i smernice u oblasti upravljanja fondovima, nakon čega je usledila dvočasovna diskusija.

Nakon stručnih pitanja i diskusije, brucoši i studenti osnovnih studija imali su priliku da gospodinu Aleksandru Rankoviću postave i pitanja vezana za njegov profesionalni put i razvoj karijere.


Aleksandar Ranković diplomirao je 2009. godine na Poslovnom fakultetu Univerziteta Singidunum, a trenutno pohađa i master studije na studijskom programu Poslovna ekonomija.Studenti i diplomci koji žele detaljnije da se upoznaju sa navedenom temom, priručnike i materijale kao neophodne alate za upravljanje projektima, mogu pronaći u biblioteci u Danijelovoj ulici.
Univerzitet Singidunum © 2023