117,1777

Direktori škola Srbije na Univerzitetu Singidunum

U petak 15.03.2013. godine Univerzitet Singidunum je bio domaćin stručnog skupa koji je organizovalo Društvo direktora škola Srbije.

Direktorima osnovnih i srednjih škola iz cele Srbije obratili su se prof. dr Milovan Stanišić, rektor Univerziteta Singidunum i prof. dr Slobodan Unković, direktor Departmana za poslediplomske studije i međunarodnu saradnju.

 

Uvodno predavanje na temu „Kreiranje socijalne situacije u funkciji jačanja saradničke orijentacije u školskom kolektivu” održala je profesorka dr Lepa Babić.

 

Tema stručnog skupa na kome su govorili članovi Društva direktora škola bila je "Sadržaj programa obuke i ispita za dozvolu za rad (licencu) za direktore škola".

Direktori škola imali su priliku da obiđu zgradu u Kumodraškoj 261 i upoznaju se sa uslovima studiranja i rada na Univerzitetu Singidunum, a razgovarano je i o daljoj saradnji srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova.

Prof. dr Milovan Stanišić, rektor Univerziteta Singidunum i Ivan Ružičić, predsednik upravnog odbora Društva direktora škola Srpije, potpisali su ovom prilikom protokol o saradnji.

 

Univerzitet Singidunum © 2023