117,2078

AIESEC kancelarija Singidunum na projektu ”Future Leaders Forum”

Future Leaders Forum je projekat koji ima ideju da istakne značaj modernog poslovanja u 21.veku. Ovaj projekat podstiče učesnike na koncept  Long Life Learninga. 

Ideja je da se okupe lideri sa tržišta kako bi zajedno ulagali u bolju budućnost. Projekat je prošle godine okupio oko 450 studenata koji su dobili iskustvo od velikog značaja za dalji razvoj. Upravo zato je organizacija AIESEC, kancelarija Singidunum, odlučila da ove godine napravi nešto mnogo veće.

Ono što se može očekivati ove godine u  Domu omladine Beograda, od 13. do 17. marta, jesu radionice, debate i predavanja na teme iz trenutno najaktuelnijih oblasti. Studenti će imati priliku da se upoznaju sa HR procesima u velikim kompanijama, mogućnostima koje IT kompanije pružaju, pozicioniranjem marketinga kao bitne sfere poslovanja, temom preduzetništva, kao i svim potrebnim informacijama o pokretanju sopstvenog biznisa. Takođe, poslednji dan konferencije je rezervisan za Meet the partners day na kojem će se organizovati diskusija između predstavnika kompanija i delegata radi boljeg upoznavanja načina poslovanja istih. Ove godine očekuje se još veći broj delegata, a na samoj realizaciji radiće 12 internacionalnih studenata.


Program Future Leaders Forum-a:

  • Prvi dan (13.03.2013): Svečano otvaranje, START-UP
  • Drugi dan (14.03.2013): IT FORUM
  • Treći dan (15.03.2013): PR FORUM
  • Četvrti dan (16.03.2013): HR FORUM
  • Peti dan (17.03.2013): Meet the partners day

 

Prijave na adresi : www.prijavise.org.rs

 

Pored same konferencije, projekat će imati i propratne aktivnosti, takođe namenjene studentima.


HRIP - Cilj jeste da studenti dobiju primenjivo znanje iz oblasti ljudskih resursa i informišu se o procesima kao i o uspešnoj primeni HR-a u kompanijama. Događaj HRIP je osmišljen kao lead-up za HR Forum i za ono što će se dešavati u Domu omladine Beograda.

 

Mesto održavanja: Univerzitet Singidunum, Danijelova 32, učionica S16

Datum održavanja: 7. mart 2013. godine

Vreme trajanja: 10-13h   


Case Study Challenge - Timovi mladih ljudi će odgovoriti na zahteve poslovnih studija slučaja u sastavu svakog foruma i u saradnji sa studentima iz inostranstva. Partneri projekta definišu izazove, daju dodatne smernice za njihovo rešavanje i ocenjuju rešenja timova. Studenti će imati dvanaest dana da realizuju zadatu studiju slučaja. Podela studija slučaja će biti 11. marta na Univerzitetu Singidunum, a predstavljanje njihovih rešenja i proglašenje pobednika biće 23. marta 2013. godine.

Očekuje nas i predstavljanje studija slučaja gde će svi zainteresovani studenti moći da pogledaju na kojim zadacima sve mogu da rade.

 

Mesto održavanja: Univerzitet Singidunum, Danijelova 32, učionica S16

Datum održavanja: 7. mart 2013. godine

Vreme trajanja: 13-14h

 

Prijave na adresi : www.prijavise.org.rs

 

Projekat je namenjen sposobnim i ambicioznim mladim ljudima koji prate trendove iz pomenutih oblasti, svima koji žele da rade na svom razvoju fokusirajući se na izgradnju ličnih mreža i istražujući usmerenje i ambicije za budućnost. Studenti kroz ovaj projekat mogu da postanu nosioci pozitivnih promena, koristeći iskustvo, veštine i unapređenu viziju koju  AIESEC kancelarija Singidunum daje. Na ovaj način se kompanijama pruža jedinstvena prilika da uoče talenat i potencijal kod učesnika projekta i pronađu odgovarajući kadar za kompaniju, a studentima da to iskoriste i postanu deo AIESEC mreže.

 

Sve informacije možete videti na sajtu.


Univerzitet Singidunum © 2023