117,0490

Konkurs kompanije Fiat ”Proudly made in Serbia”

Kompanija FIAT Automobili Srbija i Kulturni centar Beograda pozivaju sve kreativce – studente osnovnih, strukovnih ili master studija, mlade i afirmisane dizajnere da pošalju svoja kreativna rešenja za visual 4  (četiri) obavezna suvenira – majicu, magnet, privezak za ključeve i mirišljavu jelkicu za osveženje kabine automobila – na temu FIAT 500L Proudly made in Serbia.Preview visual možete poslati na email boris.cuckovic@fiat.com i miro.filipovic@fiat.com do 1. decembra u 16.00 časova.
Format predloga treba da bude .jpg, dimenzije 750x565pxl, rezolucija 72dpi, max veličina fajla do 5MB.

Žiri sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti dizajna i predstavnika kompanije Fiat Automobili Srbija i KCB-a će pregledati dostavljene predloge rešenja, i do 16. decembra proglasiti 15 polufinalista konkursa čiji će radovi biti predstavljeni na izložbi u Foajeu Dvorane KCB-a, Kolarčeva 6, tokom januara 2013. godine.

Polufinalisti rešenja dostavljaju na 200gr papiru, rezolucija 300dpi, u CMYK-u, nakon čega će biti izabrana tri najbolja rešenja. Sva predložena rešenja moraju da budu originalno autorsko delo. Takođe, žiri će dvoje dizajnera dodeliti po tablet, dok će pobednik Konkursa, uz tablet, dobiti i priliku da otputuje u FIAT–ov Dizajn centar Centro Stile u Italiji.Univerzitet Singidunum © 2024