117,1777

Univerzitet Singidunum na IX Forumu hotelijera

U petak 23.11.2012. godine u Privrednoj Komori Srbije održan je IX Forum hotelijera koji su organizovali Turistički svet, Privredna Komora Srbije i Univerzitet Singidunum.

Tema ovogodišnjeg međunarodnog foruma je bila "Inovacije i uštede - osnova poslovne uspešnosti u hotelijerstvu". Radove su izlagali  Predrag Obradović, master  - "Princip ekonomičnosti u izgradnji hotela" (koautor prof. dr Slobodan Čerović) i Miroslav Knežević, master "Savremene tendencije u poslovnoj politici hotelske industrije"  (koautor prof. dr Dragoljub Barjaktarović). Učesnici u publici su između ostalih bili i studenti III i IV godine Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment.

Prof. dr Slobodan Unković je dobio nagradu -  Orden I reda "Ambasador dobre usluge" za najveći doprinos razvoju turizma i hotelijerstva u Srbiji. Priznanje prof. Unkoviću predao je prof. dr Goran Petković, državni sekretar u Ministarstvu za finansije i ekonomiju. Na istom događaju za najboljeg studenta (mladog lidera u hotelijerstvu) izabran je Miroslav Knežević. Nagradu mu je uručio prof. dr Slobodan Unković.

 

 


Univerzitet Singidunum © 2023