117,1777

Zlatna plaketa Univerzitetu Singidunum

Dana 18.09.2012. godine SACEN International dodelio je Univerzitetu Singidunum nagradu ZLATNU PLAKETU ,,SACEN PREPORUČUJE NAJBOLJE“ za 2012. godinu.

Nagradu ,,Zlatna plaketa" svake godine dodeljuje organizacija SACEN International uspešnim kompanijama koje pružaju doprinos razvoju turizma i hotelijerstva u Srbiji i regionu.

 

U ime rektora Univerziteta Singidunum, prof. dr Milovana Stanišića, nagradu je primio dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, prof. dr Krunoslav Čačić. Ova nagrada je veoma bitna za Univerzitet jer pokazuje nivo posvećenosti podizanju kvaliteta studija iz oblasti turizma i hotelijerstva, kao i saradnje sa privredom. 

 

Međunarodni centar za razvoj i unapređenje turizma i hotelijerststva – SACEN INTERNATIONAL okuplja ugostiteljsko-turistička preduzeća i profesionalce koji su spremni za korak napred. Njihovo angažovanje ogleda se u podizanju svesti i prihvatanja svetskih standarda kvaliteta, savremene tehnologije, načina rada i rukovođenja u skladu sa principima tržišne privrede, kao i uslov za opstanak, razvoj, uspešnije profesionalno poslovanje, i uključivanje u svetske ugostiteljsko-turističke i privredne tokove.

Univerzitet Singidunum © 2023