117,1777

Saradnja sa Les Roches Global Hospitality Education, Marbella

Sa ponosom Vas obaveštavamo da je Univerzitet Singidunum započeo saradnju sa prestižnim univerzitetom Les Roches Global Hospitality Education, jednim od svetskih lidera u oblasti hotelijerstva.

Saradnja Univerziteta Singidunum sa Les Roches Global Hospitality Education, Marbella - 1

Studenti Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum, imaće mogućnost da nastave osnovne studije, kao i da se upišu na poslediplomske studije na Les Roches kampusu u Marbelji, u Španiji, uz posebne pogodnosti koje uključuju školarinu i do 25% u odnosu na regularnu cenu školovanja.

Saradnja Univerziteta Singidunum sa Les Roches Global Hospitality Education, Marbella - 2 Saradnja Univerziteta Singidunum sa Les Roches Global Hospitality Education, Marbella - 3

 

Za Više informacija o univerzitetu Les Roches I mogućnostima koje se nude studentima Univerziteta Singidunum, pozivamo Vas da posetite naš vebinar events.webinar.ru/se/belgrad 30. Jul u 13h. Vebinar će održati g. Julia Tokareva, Izvršna direktorka za Evropu i Centralnu Aziju Sommet Education grupacije i g. Bojana Prodanović Đorđević iz Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2023