117,2078

Saradnja studenata Univerziteta Lomonosov i Singidunum

U okviru stručne ekskurzije studenata Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum, uspostavljena je saradnja između Srpskog kluba studenata Univerziteta Lomonosov i Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum.

lomonosov-2017-008 lomonosov-2017-009

Na inicijativu njegove ekselencije prof. dr Slavenka Terzića, ambasadora Republike Srbije u Moskvi došlo je do susreta studenata Univerziteta Lomonosov i Univerziteta Singidunum.

Anastasija Gaidalenok, predsednik Srpskog kluba studenata i njen zamenik Ignat Belousov sastali su se sa Đorđem Trmčićem, predsednikom Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum i Nikolom Barošem, predsednikom Studentskog Parlamenta Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment.

lomonosov-2017-010 lomonosov-2017-011

Srpski klub studenata funkcioniše kao deo Studentskog Saveza Univerziteta Lomonosov i okuplja studente koji uče srpski jezik, žele da upoznaju Srbiju, žele da nastave studije i usavršavanje na nekom od univerziteta u Srbiji.

lomonosov-2017-012 lomonosov-2017-013

Dogovorena je saradnja dve studentske organizacije u oblasti razmene stručne literature, zajedničkih gostujućih predavanja putem video linka, ekskurzija i drugih aktivnosti.

U planu je poseta studenata Univerziteta Lomonosov Srbiji, a domaćini će biti studenti našeg Univerziteta.

Univerzitet Singidunum © 2023