117,2078

Saradnja sa univerzitetom University Canada West

Univerzitet Singidnum uspostavio je saradnju sa univerzitetom University Canada West iz Vankuvera, kojom je diplomcima Univerziteta Singidunum omogućen nastavak MBA studija ( Master of Business Administration) na univerzitetu University Canada West ( pravila upisa se primenjuju). Dva univerziteta, takođe, trenutno razmatraju mogućnost saradnje na osnovnim studijama.

University Canada West (UCW) je savremen i nezavisan univerzitet, lociran u centru živopisnog grada Vankuvera. Osnovan je 2004.godine i nudi niz programa orjentisanih na karijeru, uključujući Bachelor of Commerce, Bachelor of Arts in Business Communication, Associate of Arts and Master of Business Administration. MBA i BCOM propgrami , akreditovani su od strane ACBSP-a (The Accreditation Council for Business Schools and Programs)

UCW je ustanovio Evropske stipendije, kako bi pružio podršku za plaćanje školarine studentima koji žele da istraže mogućnost obrazovanja van teritorije Evrope. Stipendije pokrivaju 44 zemlje Evrope, uključujući Srbiju. Stipendija je osmišljena kako bi studentsku populaciju učinila multinacionalnom i podstakla studente iz Evrope da studiraju u Kanadi.

Strani studenti univerziteta UCW mogu da rade do 20 sati nedeljno, izvan kampusa, i bez radne dozvole, ukoliko imaju ispravnu dozvolu za studiranje i ispunjavaju uslove Vlade Kanade.

Strani studenti mogu, takođe, da se kvalifikuju za posle-diplomsku Radnu dozvolu, u trajanju od maksimalno 3 godine po okončanju studija. Za više informacija o trenutnim propisima, posetite sledeću stranicu: Citizen and Immigration Canada.

Studenti Univerziteta Singidunum, koji su zainteresovani za mogućnosti školovanja na UWC, pozivaju se da posete vebinar pod nazivom Study in Canada with University Canada West: Opportunities for students of Singidunum University, 12. 6. 2020. u 17.00. Prijave za vebinar, otvorene su na ovom linku: attendee.gotowebinar.com/register/1217876660744719375

 

Saradnja sa univerzitetom  University Canada West

Univerzitet Singidunum © 2023