117,1777

Predstavljanje na 42. Beogradskom sajmu turizma

Univerzitet Singidunum predstavio je studijske programe osnovnih, master i doktorskih studija u okviru 42. Sajma turizma u Beogradu, koji se na Beogradskom sajmu održao od 20. do 23. februara 2020. godine.

Predstavljanje na 42. Beogradskom sajmu turizma - 1

Štand Univerziteta Singidunum posetio je veliki broj učenika srednjih turističkih, ugostiteljskih i ekonomskih škola, njihovi nastavnici, roditelji, predstavnici ugostiteljsko-turističke privrede, kao i zainteresovani posetioci sajma. Najviše interesovanja vladalo je za studije turizma, hotelijerstva i ekonomije hrane, kao i za akreditovane studije na engleskom jeziku.

Predstavljanje na 42. Beogradskom sajmu turizma - 2

Prof. dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment održao je veliki broj sastanaka sa predstavnicima turističkih organizacija, hotela, turoperatora sa kojima će se ostvariti saradnja vezana za stručnu praksu studenata, posete, stručne ekskurzije i gostujuća predavanja.

Predstavljanje na 42. Beogradskom sajmu turizma - 3

Doc. dr Danijel Pavlović sa Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment prisustvovao je panelima i događajima koje je organizovala Ambasada Egipta u Beogradu i Turistička organizacija Egipta. Egipat je bio partnet 42. Međunarodnog Sajma turizma u Beogradu.

Predstavljanje na 42. Beogradskom sajmu turizma - 4

Veliki broj studenata Univerziteta Singidunum bio je angažovan na štandovima Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograda, a dvadeset studenata je radilo za Beogradski sajam u organizaciji ove značajne turističke manifestacije.

Predstavljanje na 42. Beogradskom sajmu turizma - 5

Značajno je istaći da je, osim studenata na praksi i volontera, veliki broj diplomaca Univerziteta Singidunum posetio ili radio na Sajmu. Oni su zaposleni na različitim pozicijama u turističkim organizacijama, hotelima, agencijama, turoperatorima, saobraćajnim preduzećima i aviokompanijama.

Univerzitet Singidunum © 2023