117,0490

Potpisan sporazum sa Nacionalnom akademijom za javnu upravu

Nacionalna akademija za javnu upravu i Univerzitet Singidunum potpisali su, dana 13. aprila 2021. godine, Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

naju-singidunum-2 naju-slika-2

Ovim Sporazumom utvrđuju se međusobni odnosi, uslovi i ciljevi, radi postizanja zajedničke poslovne saradnje, a odnose se na programe u oblasti obrazovanja i obuka, učešća na stručnim i naučnim konferencijama i druge različite modele stručne saradnje.

Sporazum o saradnji potpisali su Dejan Miletić, v.d. direktora Nacionalne asocijacije za javnu upravu i prof. dr Nemanja Stanišić, rektor Univerziteta Singidunum.

naju-zgrada

„Veoma me raduje činjenica da je Univerzitet Singidunum želeo da svoje stručne kapacitete stavi na raspolaganje Akademiji, kako bismo zajedničkim radom na različitim projektima mogli da radimo na unapređenju kvaliteta usluga koje pružamo. Akademija je već prepoznata od šire javnosti kao lider, postala je sinonim inovativne državne institucije i svojim specifičnim ekspertizama, posebno u delu onlajn učenja, doprineće kvalitetu saradnje ove dve institucije“, izjavio je v.d. direktora NAJU, Dejan Miletić, prilikom potpisivanja sporazuma.

Nakon prošlonedeljne posete gospodina Dejana Miletića Univerzitetu Singidunum, današnjoj uzvratnoj poseti Nacionalnoj akademiji osim prof. dr Nemanje Stanišića prisustvovala je i prof. dr Goranka Knežević, dekan Poslovnog fakulteta u Beogradu.

naju-singidunum-3

Univerzitet Singidunum © 2024