117,2078

Pobednici republičkih takmičenja posetili Univerzitet Singidunum

Pobednici republičkih takmičenja koje je organizovalo Ministarstvo prosvete i Zajednica ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljko-turističkih škola posetili su u ponedeljak 21. juna 2021. godine Univerzitet Singidunum.

Pobednici republičkih takmičenja posetili Univerzitet Singidunum - 1

Učenicima koji su pokazali najbolje rezultate na republičkim takmičenjima iz računovodstva, statistike, matematike, poslovne ekonomije, kreiranja turističkih aranžmana i ugostiteljstva obratili su se prof. dr Vladimir Džamić i Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum. Profesor Džamić je ovom prilikom održao zanimljivo predavanje na temu motivacije.

Pobednici republičkih takmičenja posetili Univerzitet Singidunum - 2

Učenici i njihovi mentori su na svečanosti u Prvoj ekonomskoj školi dobili diplome i zahvalnice koje su im uručili predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Udruženja banaka i Zajednice ekonomskih škola. Tom prilokom je uručena zahvalnicima Univerzitetu Singidunum, a prisutnima se obratilia prof. dr Lidija Barjaktarović, dekan Poslovnog fakulteta u Beogradu.

Pobednici republičkih takmičenja posetili Univerzitet Singidunum - 3 Pobednici republičkih takmičenja posetili Univerzitet Singidunum - 4

Svoj boravak u Beogradu takmičari su iskoristili da organizovano posete Dom Narodne skupštine Republike Srbije i Univerzitet Singidunum.

Pobednici republičkih takmičenja posetili Univerzitet Singidunum - 5

Univerzitet Singidunum © 2023