117,2078

Opština Voždovac nagradila najbolje studente

Gradska opština Voždovac, na čijoj teritoriji se nalazi sedište Univerziteta Singidunum, nagradila je najbolje studente sa državnih i privatnih fakulteta čije je prebivalište takođe na Voždovcu.

Među nagrađenim studentima su i Milica Nedeljković, student master studija i Tijana Marković, student IV godine Poslovnog fakulteta Univerziteta Singidunum.

Opština Voždovac nagradila najbolje studente - 1 Opština Voždovac nagradila najbolje studente - 2

Gradska opština Voždovac kroz razne akcije i događaje poboljšava uslove obrazovanja na svojoj teritoriji i podstiče učenike i studente da budu što bolji u sticanju novih znanja.

Kao zahvalnost za njihov rad i trud, predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić uručila je danas laptop računare najboljim studentima sa voždovačkih fakulteta.

Opština Voždovac nagradila najbolje studente - 3

„Mi kao Opština podržavamo i ulažemo u ono što je najvrednije, a to ste vi. Čestitamo vam na postignutom uspehu. Ponosimo se vama jer ste vi naša budućnost. Poklanjamo vam laptop računare, kao mali znak pažnje i želje da budete što bolji i uspešniji u daljem obrazovanju“, rekla je predsednica Opštine Ivana Tomić Ilić.

Opština Voždovac nagradila najbolje studente - 4

Univerzitet Singidunum © 2023