117,1777

Održano transformacijsko predavanje dr Kenana Crnkića

U četvrtak, 17. oktobra 2019. godine, na Univerzitetu Singidunum održano je gostujuće predavanje dr Kenana Crnkića. Prof. dr Svetlana Stanišić poželela je dobrodošlicu svim prisutnima i najavila našeg uvaženog gosta i temu njegovog predavanja.

Održano transformacijsko predavanje dr Kenana Crnkića - 1 Održano transformacijsko predavanje dr Kenana Crnkića - 2

Zatim je dr Kenan Crnkić održao transformacijsko predavanje na temu "TVOJ NOVI ŽIVOT". Predavanje koje je trajalo 45 minuta inspirisalo je prisutne kako da postave i ostvare svoje ciljeve, kako da upravljaju svojim vremenom i donose mudre odluke te kako da postignu uspeh u svom životu. Posle predavanja dr Kenan Crnkić je potpisivao svoje knjige, slikao se sa prisutnima i odgovarao na njihova pitanja.

Održano transformacijsko predavanje dr Kenana Crnkića - 3 Održano transformacijsko predavanje dr Kenana Crnkića - 4

Kenan Crnkić autor je velikih regionalnih bestelera o uspehu (7 tajni uspjeha), sreći (Pazi kojeg vuka hraniš) i životu (Nadživeti život). Njegovi radovi i knjige su prevedeni i objavljeni na više stranih jezika, kao i na Brajevo pismo. Doktor je ekonomskih nauka i profesor na katedri za biznis i menadžment Webster univerziteta u Beču. Školovao se kako u zemlji tako i u inostranstvu a specijalističke studije uspešno je okončao i na prestižnoj Harvard Business School (Sjedinjene Američke Države). U praktičnom smislu dr Crnkić uspešno je rukovodio multimilionskim korporacijama i fondacijama u privatnom i državnom vlasništvu. Njegovu bogatu biografiju ukrašava veliki broj prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima delovanja kao što su Privredna ličnost godine, Menadžer decenije u Jugoistočnoj Evropi, Ime u nauci Sokratovog komiteta, kao i američka književna nagrada „Bookvana“ 2018. za knjigu godine iz oblasti uspeha i motivacije. Dr Kenan Crnkic sertifikovani je John Maxwell coach, predavač i transformacijski govornik. Sa više od 300.000 prodatih knjiga smatra se daleko najprodavanijim autorom ovakve vrste literature u široj regiji.

Održano transformacijsko predavanje dr Kenana Crnkića - 5 Održano transformacijsko predavanje dr Kenana Crnkića - 6
Univerzitet Singidunum © 2023