117,2078

Održane prezentacije o studentskoj mobilnosti

Saradnja Univerziteta Singidunum i Ruske predsedničke akademije iz Sankt Peterbugra (RANEPA) odvija se na više polja i u vreme pandemije.

U toku ove sedmice održane su prezentacije o mogućnostima razmene studenata između našeg univerziteta i partnerske visokoškolske ustanove iz Sankt Peterburga.

Održane prezentacije o studentskoj mobilnosti - 1

Najpre su u utorak - 18. maja 2021. godine studentima Ruske predsedničke akademije predstavljene mogućnosti studiranja na Poslovnom fakultetu u Beogradu. Tim povodom studentima iz Rusije, koji su zainteresovani da jedan semestar provedu u Beogradu, su se obratili prof. dr Lidija Barjaktarović, dekan PFBa, prof. dr Vladimir Džamić, prof. dr Ana Jovancai - Stakić i Stefan Majstorović.

Održane prezentacije o studentskoj mobilnosti - 2 Održane prezentacije o studentskoj mobilnosti - 3

 

Dana 20. maja 2021. godine kolege iz Rusije su studentima Poslovnog fakulteta Univerziteta Singidunum predstavili mogućnosti za studentsku razmenu. Zainteresovani studenti su imali priliku da čuju na koji način je moguće da jedan semestar ili akademsku godinu provedu studijrajući u Rusiji. Prezentaciju je održao prof. David Tereladze, prodekan za međunarodnu saradnju Fakulteta za ekonomiju i finansije.

Održane prezentacije o studentskoj mobilnosti - 4

Prezentaciju Ruske predsedničke akademije iz Sankt Peterbugra (RANEPA) namenjenu studentima Univerziteta Singidunum možete pogledati putem ovog linka.

Univerzitet Singidunum © 2023