117,0490

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta

Svečanom sednicom i dodelom diploma obeležen je 28. jun - Dan Univerziteta Singidunum, kao i dvadeset godina od osnivanja prvog fakulteta Univerziteta Singidunum.

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 4 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 2

 

Na svečanoj sednici, kojoj su prisustvovali profesori, asistenti, studenti i gosti Univerziteta Singidunum, govorili su:

  • prof. dr Mladen Veinović, rektor Univerziteta Singidunum
  • Ilija Savić, potpredsednik Studentskog Parlamenta
  • prof. dr Slobodan Unković, emeritus
  • prof. dr Jelena Milovanović, prodekan Studijskog programa Životna sredina i održivi razvoj
  • prof. dr Vladimir Džamić, koordinator za Internacionalne studijsje programe
  • prof. dr Dragan Životić, Fakultet za fizoičku kulturu i menadžment u sportu
  • prof. dr Branko Perišić
  • prof. dr Milovan Stanišić, predsednik Univerziteta Singidunum
  • Voditelj programa bio je Dušan Borovčanin, asistent.


Obeležavanje Dana Univerziteta upotpunjeno je svečanom dodelom diploma.

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 1 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 3


Diplomcima Poslovnog fakulteta, Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, Fakulteta za informatiku i računarstvo, Tehničkog fakulteta, Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu, kao i masterima i doktorima nauka obratio se prof. dr Mladen Veinović, rektor Univerziteta Singidunum.

 

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 5 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 6

Profesor Veinović je u svom obraćanju zahvalio diplomiranim studentima i njihovim roditeljima što su izabrali Univerzitet Singidunum kao mesto za sticanje znanja i veština. On je pozvao diplomce da budu deo Alumni asocijacije Univerziteta Singidunum i poželeo im da što pre pronađu zaposlenje, nastave da se usavršavaju i uče i da budu pošteni, čestiti i uzorni akademski građani.

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 7 Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 8

 

Diplome su dodeljivali prof. dr Mladen Veinović, rektor Univerziteta Singidunum, dekani fakulteta i rukovodioci Departmana za strane studije i Departmana poslediplomskih studija (prof. dr Goranka Knežević, prof. dr Slobodan Čerović, prof. dr Dragan Cvetković, prof. dr Marko Tanasković, prof. dr Predrag Nemec i prof. dr Svetlana Stanišić), a doktore nauka promovisao je prof. dr Mladen Veinović, rektor u prisustvu kandidata, mentora i članova komisija.

Održana svečana dodela diploma i sednica kolektiva povodom dana Univerziteta 9

Fotografije sa svečane dodele diploma možete pogledati u foto galeriji sajta ili na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2024