117,1015

Održan šesti Dan marketinga - Mislimo digitalno

U sredu 14. decembra 2016. godine na Univerzitetu Singidunum je održan šesti Dan marketinga. U skladu sa temom okruglog stola „Mislimo digitalno“, Dan marketinga je bio namenjen otkrivanju inovacija u medijsko-komunikacionoj oblasti. Ove godine studentima Univerziteta Singidunum je pružena mogućnost da budu autori video materijala koji će činiti deo digitalne kampanje Univerziteta za upis u akademsku 2017/2018. godinu.

Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 2

Nakon uvodnih obraćanja prof. dr Mladena Veinovića, rektora Univerziteta Singidunum i prof. dr Radmile Živković usledila su zanimljiva izlaganja učesnika panela kojim je predsedavala doc. dr Ivana Brdar.

Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 1

Učesnici panela bili su:
Miloje Sekulić, suvlasnik agencije Homepage
Dušan Kaličanin, predsednik Upravnog odbora Tehnokratia-e
Filip Ruvinov, direktor marketinga agencije Interaktiv
Lazar Bošković, vlasnik agencije Agitprop
Vitomir Jevremović, vlasnik agencije Digital mind.

Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 3

Studenti II godine glume Fakulteta dramskih i filmskih umjetnosti Univerziteta Sinergija iz Bijeljine u klasi profesora Ivana Jeftovića predstavili su svoje talente na duhovit i zabavan način, kroz tri skeča.

Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 5 Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 6

U tamičarskom delu Dana marketinga studenti su predstavili rezultate svojih istraživanja i idejna rešenja za marketing kampanju Univerziteta Singidunum. Zadatak su osmislile profesorke marketinga - prof. dr Radimla Živković, prof. dr Jelena Gajić i prof. dr Jelena Stanković.  

Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 7

Prvo mesto zauzeli su studenti I godine Poslovnog fakulteta: Aleksandra Milosavljević, Luka Golubović, Miljan Đorđević.

Drugo mesto pripalo je timu studentata II godine PFB-a koji su činili Dimitrije Mićić, Stefan Milanko i Petar Stanković.

Treće mesto pripalo je studentkinjama IV godine Marketinga i menadžmenta na Poslovnom fakultetu u Beogradu: Dragana Nikolić i Marijana Vasiljević.

Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 10 Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 9 Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 8

Žiri su činili gosti panela Dušan Kaličanin, Filip Ruvinov, Lazar Bošković, Mugdim Šehalić, kao i predstavnici Univerziteta Singidunum doc. dr Ivana Brdar, Aleksandar Mihajlović i Predrag Obradović.

Odrzan Dan marketinga 2016 - slika 4

Žiri je pohvalio i radove timova koje su činili studenti: Sandra Lope-Bello, Stefan Lobor, Maja Obradović, Sandra Bogosavljević, Vinka Jevremović, Milica Zlatanović, Dušan Mandić, Andrea Vetmić, Dajana Pletikosić, Nikola Pejović, Sara Ljubinac i Lea Karadžić.

Fotografije sa Dana marketinga možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum. Autor fotografija je Luka Pejčić, student. 

Univerzitet Singidunum © 2024