117,0490

Najbolji nastup Singidunuma na EDU Fair 2015

Univerzitet Singidunum predstavio je svoje fakultete i studijske programe na Sajmu obrazovanja EDU fair, koji je održan u beogradskom hotelu Crowne plaza u petak i subotu - 6. i 7. marta 2015. godine.

 

SajamEDUFair - slika 1

 

Posetiocima EDU Faira predstavili su se integrisani Univerzitet Singidunum - Poslovni fakultet u Beogradu, Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment, Fakultet za informatiku i računarstvo, Tehnički fakultet, kao i Poslovni fakultet u Valjevu, Fakultet za fizičku kulturu i menadžment u sportu i Fakultet za primenjenu ekologiju FUTURA.

 

SajamEDUFair - slika 2

 

Maturantima i njihovim roditeljima, koji su obišli sajam kako bi se informisali o upisu na fakultet, dežurni studenti i profesori preneli su sve pogodnosti studiranja na Univerzitetu Singidunum.

 

SajamEDUFair - slika 3

 

Veliki broj učenika prisustvovao je i radionicama naših predavača o neverbalnoj komunikaciji, poslovnim veštinama, usmenoj komunikaciji, razvoju karijere, a predstavljeni su i akreditovani studijski programi na engleskom jeziku i Gimnazija Singidunum.

 

Štand Univerziteta Singidunum proglašen je za najlepši štand na Sajmu obrazovanja EDU fair 2015, dok je celokupna prezentacija takođe ocenjena najvišom ocenom od strane maturanata, roditelja i nastavnika srednjih škola.

 

SajamEDUFair - slika 4

 

 

 

 

Anketu sa učenicima koji su posetili Sajam obrazovanja možete pogledati ovde.

Univerzitet Singidunum © 2024