117,1777

Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta

Na online sednici održanoj u utorak 3. novembra 2020. godine izabrani su novi članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum.

Studentski Parlament Univerziteta Singidunum je jedinstven za ceo integrisan univerzitet (sve fakultete, studijske programe, centre i departmane).

Predsednik Studentskog Parlamenta u akademskoj 2020/2021. godine će biti Ilija Savić, student master studija. On će ujedno biti koordinator za studijski program Životna sredina i održivi razvoj i Fakultet za fizičku kulturu i menadžment u sportu.

Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 1

Koordinatori zaduženi za određene fakultete / studijske programe / centre su:

Andrijana Manasijević koordinator za Poslovni fakultet u Beogradu

Danica Jovanović, koordinator za Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment
Dijana Heger, koordinator Fakultet za informatiku i računarstvo

Sava Lakićević, koordinator za Tehnički fakultet

Una Miškovic, koordinator za Studijski program Anglistika

Tijana Marković, koordinator za studije na engleskom jeziku

Nemanja Milenković, koordinator za Centar Niš
Mina Gusman, koordinator za Centar Novi Sad

Ivana Dražić, koordinator za master studije
Stefan Pečeničić, kordinator za kulturne događaje

Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 2 Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 3 Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 4 Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 5 Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 6
Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 7 Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 8 Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 9 Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 10 Izabrani članovi i rukovodstvo Studentskog Parlamenta 11

 

Čestitamo rukovodstvu i svim članovima Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum i želimo uspešan rad u akademskoj 2020/2021. godini.

Pozivamo sve studente da ukoliko imaju bilo kakve sugestije, predloge, primedbe vezane za nastavni proces i vannastavne aktivnosti da se jave svojim predsavnicima u Studentskom Parlamentu Univerziteta Singidunum putem mejla parlament|mmnkk|singidunum.ac.rs.

Univerzitet Singidunum © 2023