117,2078

Hyatt gradi karijeru mladih

Dana 25. novembra 2014. godine održano je gostujuće predavanje predstavnika hotela Hyatt Regency Beograd na temu “Hyatt gradi karijeru mladih”. Gostovanje je organizovao Centar za razvoj karijere Univerziteta Singidunum u okviru predavanja iz predmeta Ponašanje i zaštita potrošača u turizmu.

 

Hyatt gradi karijeru mladih

 

Tom prilikom su se prisutnim studentima obratili Zoran Milošević, direktor ljudskih resursa, Maja Knežević, trening koordinator, Natalija Klipa trenutni praktikant, profesorka dr Radmila Živković i dr Marija Najdić sa Univerziteta Singidunum.

 

Nakon kraće prezentacije o poslovanju hotela Hyatt Regency Beograd, studenti su imali priliku da postavljaju pitanja o stručnoj praksi i dobiju savete kako da unaprede svoje znanje kroz praktično iskustvo u međunarodnoj hotelskoj korporaciji Hyatt Regency.

 

Hyatt gradi karijeru mladih - slika 2

 

Studenti Univerziteta Singidunum su pozvani da apliciraju za praksu na događaju pod nazivom "Hyatt gradi karijeru mladih", koji će se održati u Kristalnoj dvorani hotela u ponedeljak 8. decembra 2014. godine od 11 do 18 h. Za sve dodatne informacije studenti se mogu javiti u Centar za razvoj karijere u Danijelovoj 32.

Univerzitet Singidunum © 2023